Potrebujeme:
Nezabudnite na víno pre kuchára ☝️🥂☝️
V tejto veľmi výraznej kombinácií chutí a vôní odporúčame víno Schumacher Chardonnay
Toto biele víno elegantnej textúry a vynikajúcej rovnováhy sa dobre kombinuje k jedlám s výraznou príchuťou, ako sú huby, hľuzovky, morské plody bohaté na foie gras a chudé mäso so smotanovými omáčkami.
Postup prípravy:

1. V osolenej vode si dáme variť špagety (al dente za 8 minút).

2. Do hlbokej panvice dáme zohriať vývar, ktorý zmiešame s hľuzovkovým maslom, olejom a salsou z nakrájaných hľuzoviek, zmes môžeme dochutiť podľa potreby soľou a korením.

3. "Omáčku” zmiešame s uvarenými špagetami.

4. Nakoniec už len pokvapkáme trochou hľuzovkového oleja a môžeme podávať.


Prajeme vám dobrú chuť a na zdravie priatelia 🧡🥂
Vyhľadávanie