Tovar máme pre Vás skladom.
Hľuzovkové cestoviny

Hľuzovkové cestoviny


 

Potrebujeme:

 

Nezabudnite na víno pre kuchára ☝️🥂☝️

V tejto veľmi výraznej kombinácií chutí a vôní odporúčame víno Schumacher Chardonnay

Toto biele víno elegantnej textúry a vynikajúcej rovnováhy sa dobre kombinuje k jedlám s výraznou príchuťou, ako sú huby, hľuzovky, morské plody bohaté na foie gras a chudé mäso so smotanovými omáčkami.

 

Postup prípravy:

 

1. V osolenej vode si dáme variť špagety (al dente za 8 minút).

 

2. Do hlbokej panvice dáme zohriať vývar, ktorý zmiešame s hľuzovkovým maslom, olejom a salsou z nakrájaných hľuzoviek, zmes môžeme dochutiť podľa potreby soľou a korením.

 

3. "Omáčku” zmiešame s uvarenými špagetami.

 

4. Nakoniec už len pokvapkáme trochou hľuzovkového oleja a môžeme podávať.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť a na zdravie priatelia 🧡🥂

Súvisiace produkty

Vyhľadávanie

COOKIES

Chceme Vám prinášať obsah, ktorý Vás naozaj zaujíma, preto používame súbory cookies. Kliknite na tlačidlo Prijať všetky, ak súhlasíte s používaním cookies a zbieraním štatistických dát touto webovou stránkou pre účely zobrazovania relevantného obsahu a reklamy.

Nastavenia môžete upraviť kliknutím na jednotlivé položky. Pre viac informácií o GDPR navštívte túto stránku.

Účely spracovania dát