Potrebujeme:
- špagety Pastificio di Martino
- zeleninový vývar
- hľuzovkové maslo Karlić
- hľuzovková salsa Tartufata Karlić z čiernej hľúzovky
- hľuzovkový olej Karlić s bielou hľuzovkou
- soľ Salt Odyssey
Nezabudnite na víno pre kuchára ☝️🥂☝️
V tejto veľmi výraznej kombinácií chutí a vôní odporúčame víno Schumacher Chardonnay
Toto biele víno elegantnej textúry a vynikajúcej rovnováhy sa dobre kombinuje k jedlám s výraznou príchuťou, ako sú huby, hľuzovky, morské plody bohaté na foie gras a chudé mäso so smotanovými omáčkami.
Postup prípravy:
1. V osolenej vode si dáme variť špagety (al dente za 8 minút).
2. Do hlbokej panvice dáme zohriať vývar, ktorý zmiešame s hľuzovkovým maslom, olejom a salsou z nakrájaných hľuzoviek, zmes môžeme dochutiť podľa potreby soľou a korením.
3. "Omáčku” zmiešame s uvarenými špagetami.
4. Nakoniec už len pokvapkáme trochou hľuzovkového oleja a môžeme podávať.
Prajeme vám dobrú chuť a na zdravie priatelia 🧡🥂