Tovar máme pre Vás skladom.
Amarelli - Colorizia - sladké drievko obalené cukrom ochutené anízom - 60g Amarelli - Colorizia - sladké drievko obalené cukrom ochutené anízom - 60g

Amarelli - Colorizia - sladké drievko obalené cukrom ochutené anízom - 60g

4,46 €

Úplne nová Colorizia, mäkké sladké drievko s príchuťou anízu, určené pre deti, pokryté tenkou vrstvou cukru v rôznych odtieňoch prírodných farieb.

Najznámejšie talianske sladké drievko na svete je Amarelli z Kalábrie.

Predstavujeme Vám sladké drievko pre labužníkov, ktorí milujú čisté sladké drievko, ale aj ochutené, mäkké sladké drievko alebo sladké drievko v praktickom dražé. Sladké drievko Amarelli je balené v praktických plechových nádobách alebo v papierových škatuľkách s rafinovaným a mierne retro dizajnom.

Sladké drievko má svoj pôvod v oblasti Stredozemného mora. Poznali ho už v Starovekom Egypte nie len pre jeho lahodnú sladkú chuť ale aj pre liečebné účinky. Sladké drievko sa vyznačuje svojimi silnými protizápalovými a antibiotickými účinkami, ktoré významne prispievajú k liečbe problémov s tráviacim ústrojenstvom.

Colorizia sú mäkké kúsky sladkého drievka s anízovou príchuťou potiahnuté tenkou vrstvou farebného cukru v zberateľskej papierovej krabičke s retro designom, ktorý reprodukuje starodávny exemplár zachovaný v archívoch Casa Amarelli.

Popis produktu

Zloženie: Cukor, arabská guma, glukózový sirup, sladké drievko, škroby (kukuričné a ryžové), prírodné arómy anízu a vanilky, farbivá: E100, E160A, E162, E163, E140, E141, extrakt zo svetlice svetlice, jednoduchý karamel, technické adjuvansy: včelí vosk, rastlinné oleje.

Konzistencia: mäkké kúsky sladkého drievka s anízovou príchuťou potiahnuté farebnou cukrovou polevou

  • 100% bezlepkový výrobok
  • 100% bez laktózy

Výživové údaje:

Hodnoty na 100 g:  Energetické hodnoty / Energia Kcal 375 = 1569 Kj

Tuky 1,2 g, z toho: nasýtené tuky 0,5 g, Sacharidy 84 g, z toho: Cukry 70 g Potravinárska vláknina 11 g Bielkoviny 0,5 g, Soľ 0,05 g

Skladovanie: Produkt sa odporúča skladovať na chladnom a suchom mieste, pri teplote 18 – 25 °C a vlhkosti 55-65%, a aby obal zostal neporušený, mimo priamych a/alebo nepriamych zdrojov tepla, zdrojov intenzívneho prirodzeného alebo umelého svetla a chránil ho pred náhlymi zmenami teploty.

Vyhľadávanie