4,46 €
Neodolateľné "Kamienky Iónskeho mora". Sladké drievko obalené tenkou vrstvou cukru, ktorá napodobňuje farby pláží Kalábrie.
Najznámejšie talianske sladké drievko na svete je Amarelli z Kalábrie.
Predstavujeme Vám sladké drievko pre labužníkov, ktorí milujú čisté sladké drievko, ale aj ochutené, mäkké sladké drievko alebo sladké drievko v praktickom dražé. Sladké drievko Amarelli je balené v praktických plechových nádobách alebo v papierových škatuľkách s rafinovaným a mierne retro dizajnom.
Sladké drievko má svoj pôvod v oblasti Stredozemného mora. Poznali ho už v Starovekom Egypte nie len pre jeho lahodnú sladkú chuť ale aj pre liečebné účinky. Sladké drievko sa vyznačuje svojimi silnými protizápalovými a antibiotickými účinkami, ktoré významne prispievajú k liečbe problémov s tráviacim ústrojenstvom.
Sassolini je mäkké sladké drievko s intenzívnou anízovou príchuťou zmäkčené arabskou gumou, v tvare malých kamienkov, balené v papierovej zberateľskej krabičke s retro dizajnom, ktorá reprodukuje starodávny exemplár zachovaný v archívoch Casa Amarelli.
Zloženie: Cukor, arabská guma, glukózový sirup, sladké drievko, škroby (kukurica a ryža), prírodné anízové a vanilkové príchute, farbivá: E153, jednoduchý karamel, pomocné látky: včelí vosk, rastlinné oleje. Môže obsahovať stopy orechov (mandlí).
Konzistencia: Sladké sladké drievko
Nutričné informácie: Hodnoty na 100 g: Energetické hodnoty Kcal 355 = 1499 Kj - Tuky 1,3 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g - Sacharidy 79 g - Cukry 65 g - Vláknina 12 g - Bielkoviny 0,5 g - Soľ 0,05 g
Skladovanie: Produkt sa odporúča skladovať na chladnom a suchom mieste, pri teplote 18 – 25 °C a vlhkosti 55-65%, a aby obal zostal neporušený, mimo priamych a/alebo nepriamych zdrojov tepla, zdrojov intenzívneho prirodzeného alebo umelého svetla a chránil ho pred náhlymi zmenami teploty.
Vyhľadávanie