4,50 €
Pre milovníkov anízového sladkého drievka, veľa malých diamantov z tvrdého sladkého drievka s prírodnou anízovou príchuťou s intenzívnou a neodolateľnou chuťou.
Najznámejšie talianske sladké drievko na svete je Amarelli z Kalábrie.
Predstavujeme Vám sladké drievko pre labužníkov, ktorí milujú čisté sladké drievko, ale aj ochutené, mäkké sladké drievko alebo sladké drievko v praktickom dražé. Sladké drievko Amarelli je balené v praktických plechových nádobách alebo v papierových škatuľkách s rafinovaným a mierne retro dizajnom.
Sladké drievko má svoj pôvod v oblasti Stredozemného mora. Poznali ho už v Starovekom Egypte nie len pre jeho lahodnú sladkú chuť ale aj pre liečebné účinky. Sladké drievko sa vyznačuje svojimi silnými protizápalovými a antibiotickými účinkami, ktoré významne prispievajú k liečbe problémov s tráviacim ústrojenstvom.
Rombetti sú kúsky sladkého drievka s anízovou príchuťou v zberateľskej papierovej krabičke s retro designom, ktorý reprodukuje starodávny exemplár zachovaný v archívoch Casa Amarelli.
Zloženie: sladké drievko, prírodná anízová aróma.
Konzistencia: Tvrdé sladké drievko
Výživové údaje:
Hodnoty na 100 g: Energetické hodnoty / Energia Kcal 327 = 1384 Kj
Tuky / Tuky 0,7 g z toho / z toho: Nasýtené mastné kyseliny / Nasýtené tuky 0,7 g Sacharidy / Sacharidy 64 g z toho / z toho ktorý: Cukry / Cukry 2 g Potravinová vláknina / Potravinová vláknina 12 g Bielkoviny / Bielkoviny 10 g Soľ / Soľ 0,24 g
Skladovanie: Prípravok sa odporúča skladovať na chladnom a suchom mieste, pri teplote 18 – 25 °C a vlhkosti 55-65% a aby obal zostal neporušený, mimo priamych a/alebo nepriamych zdrojov tepla, zdrojov intenzívneho prirodzeného alebo umelého svetla a chránil ich pred náhlymi zmenami teploty.
Vyhľadávanie