7,50 €
Lahodné rybie paté vyrobené z druhu kráľovskej ryby známej svojou pevnou, mäsitou textúrou a vynikajúcou chuťou, typickou pre stredomorskú kuchyňu.
Paté di Ricciola je lahodná krémová rybia pasta vyrobená z ryby Amberjack (Yelowtail fish), ktorá je veľmi bežnou a obľúbenou v stredomorskej kuchyni. Ide o pomerne veľký druh ryby cenený pre kvalitné, lahodné biele mäso, intenzívnu rybiu chuť a bohaté výživové vlastnosti.
Rybie paté Paté di Ricciola je obľúbené pre svoju jemnú, ale výraznú chuť, ktorá sa perfektne hodí na rôzne použitie pri príprave jedál. Amberjack je typickým predstaviteľom stredomorských rýb, cenenej pre svoju bohatú chuť a kvalitné mäso.
Rybie paté Paté di Ricciola je ideálné na krekry, čerstvý chlieb alebo bagety, kde poslúži ako chutná nátierka. Rovnako ho môžete použiť aj ako náplň do sendvičov alebo wrapov, kde sa skvele kombinuje s čerstvou zeleninou. Veľmi populárne je aj jeho použitie do šalátov, alebo ako prísada k cestovinám, kde naplno vynikne jeho bohatá chuť. Je aj výborným doplnkom k sushi alebo ako súčasť tapas, kde poskytuje rýchlu a elegantnú chuťovú zložku.
Vyrobené na Sicílii.
Energetická hodnota 504Kj | 208Kcal |
Tuky | 50,38g |
z toho Nasýtené tuky | 8,4g |
Sacharidy | 0,43g |
z toho Cukry | 0,11g |
Bielkoviny | 12,31g |
Soľ | 1,1g |
Vyhľadávanie