Tovar máme pre Vás skladom.
Takler Gurovicai Kékfrankos

Takler Gurovicai Kékfrankos

20,60 €

Komplexná vôňa a chuť. Živé červené víno s dominantnými tónmi čiernej čerešne a sušenej višne doplnené minerálnosťou a korenitosťou pôdy. Plné a dlhé víno, zároveň elegantné a fascinujúce.

Popis produktu

Farba, aróma a chuť

Komplexná vôňa a chuť charakterizujú toto živé červené víno s dominantnými tónmi čiernej čerešne a sušenej višne doplnené minerálnosťou a korenitosťou pôdy. Plné a dlhé víno, zároveň elegantné a fascinujúce.

Someliér odporúča

Párovanie jedál: divina, kozí syr, polotvrdý syr, bravčová pečienka, maďarská kuchyňa, mäkké syry

Teplota podávania: 16 - 17 ℃

Pôvod vína

Odrody: 100% Kékfrankos Vinice: Görögszó, táto vinica s rozlohou takmer 8 hektárov je klenotom Taklerovych 82 hektárov. Chránené, južne orientované miesto, červená hlinitá pôda, ktorá nám poskytuje vynikajúce možnosti na výrobu jednostupňových vín z najlepších rokov. Charakteristika roku: Skoré opadávanie listov, teplé jarné obdobie, suché a horúce letné obdobie, ktoré pretrvávalo do polovice septembra. Druhé septembrové obdobie bolo chladné a mierne vlhké, čo zablokovalo prezreté štádium. Október bol tiež teplý a suchý. Vďaka skorším dátumom zberu sa nám podarilo spracovať dokonale zrelé hrozno. Veľmi koncentrované, hodvábne červené vína sa zrodili so zrelými tanínmi a s dlhotrvajúcim potenciálom. Objem produkcie: Bolo vyrobených 2734 fliaš.

Ocenenia

Súťaž vín Szekszárd 2016 Zlatá medaila, Najlepšia cena Blue Blue Frank 

Svetové ceny vín Decanter Zlatá medaila

Parametre

Ročník: 2017 Objem alkoholu: 13,5%

 


Zákazníci si objednali ešte

Vyhľadávanie

COOKIES

Chceme Vám prinášať obsah, ktorý Vás naozaj zaujíma, preto používame súbory cookies. Kliknite na tlačidlo Prijať všetky, ak súhlasíte s používaním cookies a zbieraním štatistických dát touto webovou stránkou pre účely zobrazovania relevantného obsahu a reklamy.

Nastavenia môžete upraviť kliknutím na jednotlivé položky. Pre viac informácií o GDPR navštívte túto stránku.

Účely spracovania dát