Tovar máme pre Vás skladom.
A+ Plus Belo 2013 (biele) A+ Plus Belo 2013 (biele) A+ Plus Belo 2013 (biele) A+ Plus Belo 2013 (biele)

A+ Plus Belo 2013 (biele)

36,00 €

A+ Plus Belo, ročník 2013, je elegantné suché biele víno zo Slovinska s plnou, ale vyváženou chuťou a kompaktnou textúrou.

Popis produktu

Farba, aróma a chuť

Farba: Stará zlatá farba s minerálnymi odleskami

Vôňa: bohatá a mnohostranná. Zrelé ovocie, maslové a minerálne tóny, ako aj jemne integrované korenie pochádzajúce z dozrievania v dubu

Chuť: Plný, mohutný, ale vyvážený pocit v ústach s kompaktnou textúrou, ktorá predpokladá jeho životnosť.

Someliér odporúča

Párovanie jedál: Chobotnica na grile, rizoto s hľuzovkami, syry z modrej plesne.

Potenciál starnutia: 10 rokov a viac

Teplota podávania: 15 ̊C

Pôvod vína

Vinohradnícka oblasť: Brda, Forma viníc: radové, zahrnuté v systéme integrovanej výroby, zatrávnené, Vedenie viniča: jednoramenný Guyot, Nadmorská výška: 80-200 m Rozstup: 4 000 - 5 000 vínnej révy / ha, Výnos na hektár: Rebula: 1-1,5 kg / vinič Picolit: max 1 kg / vinič Chardonnay: 1,5 - 2 kg / vinič Vek viníc: 10 - 30 rokov Typ pôdy: svetlá - slienitá, pieskovcová Podnebie: submediteránne, zmes teplého morského vzduchu a vplyvu studených alpských vetrov Hrozno Rebula 40%, čas zberu: 20. - 25. septembra Picolit 30%, čas zberu: 25. - 26. septembra Chardonnay 30%, čas zberu: 3. októbra Zber: výlučne ručne zbierané hrozno, hrozno sa zberá v drevených debnách Vinifikácia Víno sa vyrába len vo veľmi dobrých kvalitatívnych ročníkoch. Každá odroda sa vyrába osobitne. Po stopkách sa hrozno ochladilo na 8 ° C. Po 48 hodinách vyčerenia v chlade sa dekantuje iba veľmi číra časť muštu. Potom nasleduje dekantácia vo francúzskych barikových sudoch, naočkovanie kvasiniek a fermentácia. Po fermentácii a jablčno-mliečnej fermentácii nasleduje 12 mesiacov dozrievania v kontakte s kvasinkami s týždenným zdvíhaním. Vína zrejú osobitne vo francúzskych barikových sudoch (stredne pražených). Chardonnay v nových barikových sudoch, Picolit a Rebula v jednoročných barikách. Po tom nasleduje 6 mesiacov zrenia vo fľaši.

Parametre

Ročník: 2013 Objem alkoholu: 14% Kyseliny: 5,49 g / l pH: 3,33 Zvyškový cukor: 2,4 g / l

Objem : 0,75l


Zákazníci si objednali ešte

Vyhľadávanie

COOKIES

Chceme Vám prinášať obsah, ktorý Vás naozaj zaujíma, preto používame súbory cookies. Kliknite na tlačidlo Prijať všetky, ak súhlasíte s používaním cookies a zbieraním štatistických dát touto webovou stránkou pre účely zobrazovania relevantného obsahu a reklamy.

Nastavenia môžete upraviť kliknutím na jednotlivé položky. Pre viac informácií o GDPR navštívte túto stránku.

Účely spracovania dát