23,00 €
Bagueri Zero je rafinované šumivé biele víno vyrobené pre fajnšmekrov. Je svieže, ale zrelé; priamočiare, ale živelné. Je to sekt pre skúsených.
Farba, aróma a chuť
Farba: Žltozelená a zlatá - jej podstata, prelínajúca sa sviežosťou a zrelosťou, je odhalená na prvý pohľad. Jemné a nenápadné bublinky sú živé a neúnavné.
Vôňa: Komplexná a očarujúca aróma sušeného ovocia s chlebovou kôrkou. Jeho výrazná minerálnosť a pronikavá citrusová sviežosť sú určite presvedčivé.
Chuť: Sofistikované podnebie pozostávajúce z pečiva a bieleho ovocia, ako aj plná a harmonická mineralita, ktorá vrcholí dlhým záverom.
Someliér odporúča
Párovanie jedál: Rafinované šumivé víno vyrobené pre fajnšmekrov. Najlepšie, keď sa podáva ako nápoj pred večerou v kombinácii so sushi alebo krevetami.
Teplota podávania: 6–8 ° C
Potenciál starnutia: uchovávaný na tmavom mieste až 2 roky
Výrobná metóda
Výrobná metóda: Tradičná metóda
Pôvod vína
Vinohradnícka oblasť: Brda, časti vinohradníckych oblastí: Kozana, Vedrijan, Cerovo, Vipolže Orientácia: východ, severovýchod Plocha viniča: 3 ha Tvar viniča: radový Nadmorská výška: 80 - 200 m Vedenie viniča: jednoramenný Guyot Rozstup: 4 000 - 5 000 vínnej révy / ha Vinice vo veku: 10 - 25 rokov Typ pôdy: flyš, slien, pieskovec Podnebie: submediteránne, zmes teplého morského vzduchu a studených alpských vetrov Odroda: chardonnay 50%, pinot noir 30%, rebula 20% Fermentácia: 100% v nádobách z nehrdzavejúcej ocele. Sekundárne kvasenie: vo fľašiach Dozrievanie: 60 mesiacov „sur lie“ Odstraňovanie chýb: ručne Dávkovanie: 0 g / L - Brut Nature (bez pridania cukru), dávkovanie zéro
Parametre
Ročník: NV Objem alkoholu: 12,5% Kyseliny: 7,28 g / l pH: 2,92 Zvyškový cukor: 3,6 g / l
Vyhľadávanie